Kehonhuolto -kurssi (online) ja maksuton kokeilukerta

Loppusyksyn kehonhuoltokurssi 29.10-17.12.2024 (online)

Kehonhuolto ja liikkuvuusharjoittelu 2-3 kertaa viikossa parantaa ryhtiä, lisää liikkuvuutta, vähentää selkäkipuja ja stressiä.

Tämä kurssi sopii sinulle, jos tunnet kehossasi kireyttä tai kipua. Tunneilla tehdään rauhallisia liikkeitä, joiden avulla huolletaan kehoa arjen ja liikunnan kuormituksesta, lisätään liikkuvuutta sekä rentoutetaan kehoa.

Liikkuvuus on yhdistelmä nivelten liikelaajuutta ja niveltä ympäröivien pehmytkudosten venyvyyttä, lihasvoimaa ja hallintaa. Liikkuvuus paranee aktiivisella liikkuvuusharjoittelulla sekä staattisen ja dynaamisen venyttelyn avulla. Käymme koko kehon läpi, keskittyen erityisesti yleisiin ongelmakohtiin hartiaseutuun sekä selän ja lantion alueeseen. Näiden alueiden kireys voi lisätä selkäkipuja sekä vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin ja ryhtiin. Liikkeet voi tehdä oman liikkuvuuden mukaan, eli notkeus ei ole edellytys osallistumiselle. Liikkeistä annetaan vaihtoehtoja ja huomioidaan mahdollisia selän kiputiloja. Huomiothan kuitenkin, että harjoituksia tehdään osittain lattiatasossa, joten matolle pääseminen on välttämätöntä!

Kurssi kestää 8 viikkoa ja siihen kuuluu etänä ohjattu kehonhuolto tiistaisin klo 17:00-17:45 Zoomissa. Tästä livelähetyksestä nauhoitetaan tallenne, joka on katsottavissa viikon ajan. Voit katsoa tallennetta niin monta kertaa kuin haluat viikon aikana. Voit ilmoittautua mukaan kurssille, vaikka et pääsisi tiistaisin mukaan livelähetykseen.

Tämä kurssi on palautteiden perusteella paranneltu versio viime vuoden vastaavasta kurssista! Kehonhuoltokurssin ohjaa fysioterapeutti Mimmi Haila.

Kurssin hinta on Selkäyhdistyksen jäsenille 39€ ja muille 59€. Kurssin voi maksaa myös liikuntaetuudella (Smartum, ePassi, Edenred).

Ilmoittaudu mukaan kehonhuoltokurssille TÄSTÄ.

Maksuton kehonhuollon kokeilukerta 14.10.2024

Selkäyhdistys järjestää selkäviikon kunniaksi maksuttoman kehonhuolto kokeilutunnin maanantaina 14.10. klo 18:15-19:00 Zoomissa. Ohjaajana toimii fysioterapeutti Mimmi Haila. Tunti on maksuton ja avoin kaikille!

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.