Uusi etäselkäjumppa maanantaisin syyskaudella 2024

Jumppaa ohjatusti kotona!

Syyskuussa alkava etäselkäjumppa järjestetään maanantaisin klo 11-11:30 Zoomin kautta. Tästä jumpasta tehdään paljon toivottu videotallenne, joka lähetetään kaikille ilmoittautuneille. Videotallenne on katsottavissa yhden viikon ajan, seuraavaan maanantain jumppakertaan asti. Voit siis osallistua ohjattuun jumppaan maanantaisin ja/tai jumpata videotallenteen mukana silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tallennetta voit katsoa niin monta kertaa kuin haluat viikon aikana.

Etäselkäjumppa alkaa maanantaina 16.9.2024 ja kausi jatkuu 16.12.2024 asti, sisältäen 14 ohjattua jumppakertaa sekä jumppatallennetta. Ryhmää ohjaa fysioterapeutti Mimmi Haila.

Etäselkäjumppa on kevyttä, senioreille sopivaa liikuntaa. Harjoituksia tehdään sekä seisten että tuolilla istuen, keskittyen erityisesti parantamaan selän hyvinvointia, toimintakykyä ja tasapainoa. Jumppa ei sisällä hyppyjä tai lattiatasolla tehtäviä harjoituksia. Ryhmään voi osallistua erikuntoiset liikkujat, sillä jumpan voi tehdä omaan tahtiin ja harjoituksista annetaan vaihtoehtoisia toteutustapoja. Voit osallistua jumppaan mistä vain tietokoneen tai tabletin avulla, joten jumppaaminen onnistuu vaikka et sairauden, vamman tai aikatauluongelmien takia pääsisi liikuntatiloissa järjestettäviin ryhmiin. Etäjumppa on kätevä myös esimerkiksi leikkauksesta tai vammasta toipuville, sillä jumpan voi halutessaan tehdä kokonaan istuen ja harjoituksista voi valita vain itselleen sopivat. Omassa kodissa jumpatessa ei tarvitse miettiä miltä näyttää tai mitä muut ajattelevat, joten osallistumiseen on matala kynnys. Hyväkuntoisille etäjumppa sopii virkistävänä taukojumppana. Tähän ryhmään saavat osallistua kaikki kiinnostuneet iästä tai asuinpaikasta riippumatta.

Maanantain etäselkäjumppa videotallenteineen maksaa syyskaudella Selkäyhdistyksen jäsenille 39€ ja muille 59€. Kurssin voi maksaa myös liikuntaetuudella (Smartum, ePassi, Edenred). Jäseneksi voit halutessasi liittyä täällä. 

Ilmoittaudu mukaan etäselkäjumppaan painamalla TÄSTÄ.